Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z páté schůzky ŽP- leden

18. 3. 2019

Zápis z páté schůzky žákovského parlamentu

Školní rok 2018/2019

                                                                           

                                                              Datum: 17. 1. 2019

img_20190213_085340.jpg

  • Přivítání přítomných zástupců jednotlivých tříd – členů žákovského parlamentu (Jakub Král, Markéta Šandorová, Dominika Siváková, Eliška Nováková, Veronika Pohlodková, Radim Sivák, Eliška Siváková, Vítězslav Kala, Ladislav Bielý a přítomných učitelů- Mgr. Lenka Zatloukalová a p. asistentka Jana Frydryšková)
  • ŽP zhodnotil celoškolní výtvarnou soutěž „ JAK VYPADÁ JEŽÍŠEK?“ Té se zúčastnili všichni žáci naší školy. Všechny vystavené obrázky byly označeny pouze číslem a každá třída měla možnost bodovat, který vystavený obrázek se jí nejvíce líbil.  Členové parlamentu všechny výsledky bodování sečetli a slavnostní vyhlášení proběhlo v tělocvičně. 
  • ŽP v měsíci prosinci pomohl při organizaci celoškolní akce: „ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY“.
  • ŽP vyhlásil na měsíc únor celoškolní soutěže „ PROVLÉKANÁ“ Soutěž mezi jednotlivými třídami bude probíhat celý týden, a to vždy o velké přestávce v tělocvičně. Každá třída si zvolí pět zástupců, kteří budou za třídu soutěžit. Soutěž je postavena na vzájemné důvěře mezi hráči, zapojí se do ní většina žáků naší školy a má za úkol stmelit třídní kolektivy. Naučíme se při ní spoléhat na kamaráda a pomáhat svému kamarádovi či spolužákovi
  • Letos již počtvrté proběhne pod záštitou ŽP na naší škole „ Srdíčkový den“. Členové parlamentu byli seznámeni s organizací celé této akce.