Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z druhé schůzky žákovského parlamentu- říjen

23. 10. 2018

k640_img_5298.jpg

Zápis z druhé schůzky žákovského parlamentu

Školní rok 2018/2019

Datum: 15. 10. 2018

 

  • Přivítání přítomných zástupců jednotlivých tříd – členů žákovského parlamentu (Jakub Král, Markéta Šandorová, Dominika Siváková, Rostislav Dunka, Štefan Mirga, Eliška Nováková,Veronika Pohlodková, Radim Sivák, Eliška Siváková, Monika Čajková, Vítězslav Kala, Ladislav Bielý a přítomných učitelů- Mgr. Lenka Zatloukalová a p. asistentka Jana Frydryšková).
  • Zhodnocení celoškolní akce- „PevnostBoyard“.Jednalo se o velmi vydařenou školní akci, která se u ostatních spolužáků setkala s velmi pozitivním ohlasem. Poděkování patří všech členům parlamentu, kteří pomáhali na jednotlivých stanovištích při samotném průběhu soutěže.
  • Členové parlamentu zhodnotili průběh stále ještě probíhající celoškolní soutěže-„Kámen, nůžky, papír, teď“. Do soutěže se zapojili všichni žáci v jednotlivých kmenových třídách. Z každé třídy vyšli dva vítězové.Konečné a rozhodující klání se uskuteční 23.10. v tělocvičně o velké přestávce.
  • Poslední říjnový týden proběhne na naší škole soutěž o nejlépe vyzdobenou třídu v halloweenském stylu. Určená porota oznámí výsledky této soutěže v pátek 26.10. 2018
  • Dali jsme si za úkol zjistit od svých kamarádů a učitelů, o jaké aktivity by měli zájem v měsíci listopadu