Jdi na obsah Jdi na menu
 


Strašidel se nebojíme !

13. 11. 2017

k640_strasidylka.jpg

Halloweenské strašení, které proběhlo na naší škole v pátek 3. listopadu, sklidilo mezi našimi žáky nebývalý úspěch. Proto se členové ŽP na jedné ze svých schůzek rozhodli, že podobnou akci uspořádají také pro veřejnost.

KDY? V SOBOTU 11. 11. 2017 od 14 do 16 hod.,

KDE? V BÝVALÝCH KRYTECH MĚSTA

POD BUDOVOU ŠKOLY NA NÁMĚSTÍ

Výzva to byla opravdu velká. Všichni, kteří se na přípravě akce podíleli, chtěli, aby si malí ale i velcí návštěvníci, odnesli nezapomenutelný zážitek. Proto přípravu na tuto sobotní akci nepodcenili a dlouho předem vše plánovali a připravovali… Nejvíce práce organizátory čekalo den před samotnou akcí. Dlouho do večera ve sklepech – bývalých krytech, členové žákovského parlamentu a deváťáci chystali stezku odvahy, která byla plná strašidel a příšer. Připravovala se tajuplná zákoutí a z různých míst suterénu se ozývaly hrozivé zvuky a tísnivá hudba.

A jak vše dopadlo? Troufáme si říct, že na výbornou.  Zájem byl veliký. Někteří návštěvníci se báli hodně, někteří méně, ale všichni se nakonec ve zdraví dostali k cíli.  A největší odměnou byla pochvala od všech, kteří se zúčastnili.  Děkujeme.