Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z třetí schůzky ŽP

1. 11. 2016

Zápis z třetí schůzky žákovského parlamentu

Školní rok 2016/2017

Datum: 1. 11. 2016

  1. Přivítání přítomných zástupců jednotlivých tříd – členů žákovského

    parlamentu (Jana Mirgová, Jan Kala, Ladislav Bielý, Václav Sivák, Kája Siváková, Jan Švehlík. Markéta Siváková, Zuzana Pohlodková, Matěj Sváček, Pavlína Kudríková, David Gašpar) a přítomných učitelů (Mgr. Lenka Zatloukalová, Jana Frydryšková ).

  2. Ověřili jsme si plnění a předávání informací spolužákům v kmenových třídách. Byli pokáráni zástupci třídy: p. uč. Bartošákové a p. učitele Kunčíka.Pochvalu za včasné a velmi přesné podávání informací spolužákům a třídnímu učiteli zaslouží třída p. učitelky Bajerové a p. učitele Zatloukala.

  3. ŽP zhodnotil projekt, který na naší škole probíhá pod názvem: „ Patroni aneb bezpečí pro spolužáka“. P. asistentka Frydryšková pochválila ty, kteří se o svého mladšího spolužáka starají a všem přítomným připomněla, že projekt potrvá do 17. 11. 2016. Jak celý projekt dopadl a jak se ho kdo zhostil, bude vyhodnoceno na další schůzce ŽP.

  4. Jelikož se ŽP stal realizátorem celoškolního projektu „Kdo si hraje-nezlobí“, přišli členové parlamentu s nápadem, uspořádat dne 3. 9. celoškolní akci, která proběhne pod názvem:

Kdo si hraje, nezlobí - „Halloweenské soutěžení“  

 

Úkolem členů ŽP je:

  • informovat o akci v kmenových třídách

  • připravit si do čtvrtka (2. 11. 2016)  halloweenskou výzdobu třídy

  • informovat spolužáky o tom, že mají přijít ve čtvrtek ve vlastnoručně vyrobené halloweenské masce

     

          Průběh vlastní akce:

  • již ráno budou na děti v šatnách čekat halloweenská strašidýlka.Sraz všech masek bude o velké přestávce v tělocvičně, kde proběhne řada soutěží a bude vyhodnocena nejlépe podařená halloeenská maska.