Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z páté schůzky žákovského parlamentu

19. 12. 2016

Zápis z páté schůzky žákovského parlamentu

Školní rok 2016/2017

 

Datum: 8. 12. 2016

  • Přivítání přítomných zástupců jednotlivých tříd – členů žákovského parlamentu (Stefanie Siváková, Jan Kala,Václav Sivák, Kája Siváková, Jan Švehlík. Markéta Siváková, Zuzana Pohlodková, Matěj Sváček, David Gašpar, Adriana Bielá) a přítomných učitelů (Mgr. Lenka Zatloukalová, Jana Frydryšková )                                                                     
  • ŽP zhodnotil akci, která na naší škole proběhla v rámci celoškolního projektu „Kdo si hraje-nezlobí“ pod názvem- Školní zimní olympiáda.

Jak celá akce probíhala:

  • v pátek 18. 11. 2016 proběhlo slavnostní zahájení Školní zimní olympiády na dvoře školy

  • byl zapálen slavnostní olympijský oheň

  • soutěže v jednotlivých disciplínách mezi jednotlivými státy i jednotlivci začaly probíhat od pondělí 21. 11. 2016 třikrát týdně, a to po dobu tří týdnů. Soutěžilo se v netradičních sportovních disciplínách, jako je bobová dráha v tělocvičně, chůze na lyžích, foukání míčku na cíl.

    Celá akce dopadla na výbornou a setkala se u vás s velkým ohlasem, což nás organizátory těší. Slavnostní ukončení Školní zimní olympiády a vyhlášení vítězů proběhne 22. 12. 2016 v tělocvičně školy.

    Členové ŽP se rozhodli, že se ŽP i letos stane hlavním organizátorem akce- Česko zpívá koledy. Celá akce proběhne  14. prosince 2016 před školou na náměstí J. Zajíce v 10 hodin