Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z deváté schůzky žákovského parlamentu

21. 5. 2017

Zápis z deváté schůzky žákovského parlamentu

Školní rok 2016/2017

 

201305272240_den_deti.jpg

 Datum:  15. 5. 2017

  • Přivítání přítomných zástupců jednotlivých tříd – členů žákovského parlamentu (Jana Mirgová, Stefanie Siváková, Jan Kala, Ladislav Bielý, Václav Sivák, Kája Siváková, Jan Švehlík. Markéta Siváková, Matěj Sváček, Karin Siváková) a přítomných učitelů (Mgr. Lenka Zatloukalová, Jana Frydryšková ).
  • ŽP zhodnotil akci, která na naší škole proběhla v měsíci dubnu - Okresní kolo pěvecké a výtvarné soutěže. Byla provedena průběžná kontrola plnění úkolů, které byly spojeny s touto akcí. Před ostatními členy žákovského parlamentu byly pochváleny-Adriana Bielá, Aneta Siváková. Ty, přestože nesoutěžily, zastupovaly naši školu za žákovský parlament. Během soutěže se staraly o soutěžící a pomáhaly tam, kde bylo třeba. Moc děkujeme.
  • 1. června oslavíme Mezinárodní den dětí. ŽP se rozhodl připravit pro přípravnou třídu, pro třídy p. učitelky Gazdové, Latušínské a Bajerové a pro naše dva autistické žáčky zábavné dopoledne plné her a překvapení. Rozsah akce bude 2 vyučující hodiny. Hry pro své malé spolužáky navrhnou a připraví členové ŽP za pomoci p. Frydryškové, Holubkové a Zatloukalové. Zároveň se do příštího pondělí členové ŽP rozhodnou, kdo bude převlečen za pohádkovou postavičku (za jakou) a kdo chce s organizací celé akce pomoci. Podrobnější informace o celé akci na další schůzce, a to za týden-  22. 5. 2017