Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z šesté schůzky žákovského parlamentu

13. 2. 2016

Zápis z šesté schůzky žákovského parlamentu

Školní rok 2015/2016

n.jpg

Datum: 4. 2.2016

 

  1. Přivítání přítomných zástupců jednotlivých tříd – členů žákovského

    parlamentu (Václav Sivák, Martina Siváková, Erik Sivák, Richard Miko, Ladislav Bielý, Mariana Bielá, Ivana Siváková, David Gašpar, Pamela Siváková, Kevin Šivák, Jana Bielá, Gabriela Janíková) a přítomných učitelů (Mgr. Lenka Zatloukalová, Jana Frydryšková).

  2. Členové parlamentu vyhodnotili akci, organizovanou školním parlamentem v lednu 2016 : Den otevřených dveří.

  3. Členové parlamentu roznesli do jednotlivých tříd pozvánky pro rodiče ke Dni otevřených dveří na naší škole. Při akci Den otevřených dveří se vybraní členové parlamentu vystřídali na místě u vchodu. Vítali hosty a zajistili zápisy do návštěvní knihy. Jednalo se o tyto žáky: Karin Siváková, Aneta Siváková, Jana Bielá, Adriana Bielá, Kevin Sivák, Silva Behárová, Patricie Siváková, Roman Dužík, Daniel Hrabina, Erik Sivák, Pamela Siváková, Václav Sivák, Marie Siváková. Všichni tito zaslouží velkou pochvalu, za zodpovědný přístup k této akci. Vybraní členové žákovského parlamentu pomohli zajistit dozor v tělocvičně, kde byly v průběhu této školní akce umístěny panely s fotografiemi o dění na naší škole. Zde zaslouží pochválit: Richard Miko. ŽP pomohl zajistit výzdobu ke Dni otevřených dveří. Zde děkujeme všem třídám, které se na výzdobě podílely a obrázky nám nosily. Poděkování patří i učitelům a ŠD.

  4. V měsíci únoru připravujeme akci- Valentýnská srdíčka.

    Úkolem členů žákovského parlamentu bude:  Nastříhat co nejvíce papírových srdíček. Roznést nepopsaná papírová srdíčka mezi žáky všech tříd.Vysvětlit , kdy a proč slavíme svátek svatého Valentýna. Informovat o tom, že žáci mají možnost na prázdné papírové srdíčko napsat někomu ze školy vzkaz, poděkování, přáníčko.Následující přestávku všechna vyplněná srdíčka posbírat.Vyřadit ta, která svým obsahem mezi ostatní nepatří. Roztřídit srdíčka podle tříd. Roznést srdíčka do jednotlivých tříd a rozdat je těm, kterým jsou určena.