Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z osmé schůzky žákovského parlamentu

28. 4. 2016

Zápis z osmé schůzky žákovského parlamentu

Školní rok 2015/2016

k640_img_3975.jpg

Datum: 14. 4. 2016

  1. Přivítání přítomných zástupců jednotlivých tříd – členů žákovského parlamentu (Martina Siváková, Václav Sivák, Karin Siváková, Richard Miko, Ladislav Bielý, Ivana Siváková, David Gašpar, Pamela Siváková, Kevin Šivák, Jana Bielá ) a přítomných učitelů (Mgr. LenkaZatloukalová).

  2. Členové parlamentu vyhodnotili akci, na které se spolupodíleli- Okresní kolo pěvecké a výtvarné soutěže.Před ostatními členy žákovského parlamentu byly pochváleny-Adriana Bielá, Aneta Siváková a Karin Siváková. Ty, přestože nesoutěžily, zastupovaly naší školu za žákovský parlament. Během této akce vyzpovídaly některé soutěžící.

  3. Žákovský parlament byl pochválen za to, že pro dotazované soutěžící vyrobil upomínkové předměty-záložky a kytičky z papíru.

  4. Protože nám záleželo na tom, aby se všem soutěžícím během Okresního kola pěvecké a výtvarné soutěže na naší škole líbilo a odnesli si ze soutěže plno nových a zajímavých informací o Karlu IV., uspořádali členové žákovského parlamentu v prostoru u rybiček výstavku na téma: Fakta a zajímavosti o Karlu IV. Ta byla na schůzce zhodnocená jako velmi přínosná a povedená.

  5.  Parlament byl p. učitelkou Menčíkovou, která je hlavní organizátorkou celé akce, požádán, zda by s organizací akce nepomohl. Byli vybráni tito členové: David Gašpar, Václav Malý, Adriana Bielá a Patricie Siváková.

  6. V měsíci dubnu proběhne na naší škole Školní akademie. Žákovský parlament byl p. Duškovou, která se osobně zúčastnila naši schůzky, požádán, zda by nepomohl s moderováním celé této akce. Jednohlasně byly zvoleny Aneta Siváková a Patricie Siváková.